Notícies

Estat de la cultura i de les arts 06-2018. Dimensió social de la Cultura

Una de les principals fites anuals del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) és l’elaboració de l’informe sobre l’estat de la cultura i de les Arts a Catalunya. L’informe d’enguany, sota el títol “Estat de la cultura i de les arts 06-2018. Dimensió social de la Cultura”, inclou l’anàlisi de les pràctiques culturals dels catalans i sis articles encarregats a experts que incideixen en la capacitat de transformació de la cultura sobre la realitat col·lectiva.

 Es clou el document amb el tradicional recull d’indicadors culturals, on s’identifiquen, des d’una àmplia perspectiva, les tendències del sector a nivell econòmic i social.

Podeu descarregar-vos-el aquí.

D’altra banda, en compliment de la funció que té encomanada el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) d’informar el Govern i el Parlament sobre l’estat de l’educació en la cultura i l’ensenyament de les professions que hi estan vinculades, també ha presentat recentment l’informe L’educació superior en l’àmbit artístic a Catalunya. Estudi i proposta d’organització.

Podeu descarregar-vos-el aquí.