Notícies

Convocatòria i-Portunus per a estades de mobilitat d’arts escèniques i plàstiques als països d’Europa Creativa

Convocatòria i-Portunus per a estades de mobilitat d’arts escèniques i plàstiques als països d’Europa Creativa, per si considereu oportú fer-ne difusió entre els vostres usuaris. 

La data límit per presentar-hi sol·licituds és el proper 15 de maig!

La convocatòria i-Portunus és un projecte finançat pel programa Europa Creativa amb l’objectiu de traçar un pla de mobilitat per a artistes i professionals de la cultura (arts visuals i arts escèniques).

 La convocatòria i-Portunus vol donar suport a diferents estades de mobilitat a un país d’Europa Creativa. Aquesta primera convocatòria se centra en les arts escèniques i plàstiques. Entre l’abril i el setembre del 2019 i-Portunus publicarà 2 convocatòries més. Entre les tres convocatòries es donarà suport a 350-500 estades. I-Portunus és un projecte finançat pel programa Europa Creativa amb l’objectiu de traçar una pla de mobilitat per a artistes i professionals de la cultura. Està gestionat per un consorci conformat pel Goethe-Institut, l’Institut Français, l’Izolyatsia I la Nida Art Colony.

I-Portunus proveirà suport financer per tal d’ajudar a cobrir les despeses de l’estada de mobilitat, la qual durarà entre 15 i 85 dies i tindrà lloc entre el 15 de juny i el 31 de desembre del 2019.

La convocatòria s’adreça a artistes i professionals de la cultura majors de 18 anys, actius en els camps de les arts escèniques i les arts visuals, de totes les titulacions i nivells d’experiència, que resideixen legalment en un país d’Europa Creativa.

Arts plàstiques: Artesania – Disseny – Arts digitals – Moda – Belles arts – Arts gràfiques – Fotografia
Arts escèniques: Circ – Dansa – Òpera – Performance – Titelles – Arts de carrer – Teatre

 

Les diferents quanties depenen de la durada de l’estada:

•15-29 dies: 1.500 euros

•30-59 dies: 2.400 euros

•60-84 dies: 3.000 euros

•85 dies: 3.400 euros

 

L’objectiu principal de cada projecte que es presenti s’haurà d’emmarcar en algun dels següents punts:

•Col·laboracions internacionals

•Una exposició temporal

•Desenvolupament professional

•La presentació d’una obra cultural/artística

•Canvis culturals al país de destinació